| Coconut Creamsicle Margaritas

Coconut Creamsicle Margaritas
H ello my friends! I hope you all had a great weekend! I thought this week we could all get into the spring/summer mood by starting the week with a refreshing cocktail recipe: coconut creamsicle margaritas, by the sensational blog How Sweet Eats. That is the classic Mexican margaritas, with a sweet and creamy twist! Yay!

I've started my own party recipe box, with a collections of drinks and cocktails for summer sundowners! So, no more cupcakes, doughnuts or cookies for a while, it's now time to get ready for summer. Have a lovely week everyone and see you here, in ChicDeco.


Ingredients


2 ounces Grand Marnier
2 ounces orange juice
1 1/2 ounces silver tequila
1 ounce lime juice
1 ounce coconut water
1 ounce canned light coconut milk
1 ounce simple syrup
unsweetened shredded + toasted coconut for glass rims
orange + lime slices for serving

NOTE: 1 ounce = 300 cl


Directions

 

To rim glasses, fill a plate with coconut. Rub honey or left over frosting on the rim - anything sticky that the coconut will stick too - then place on the plate to coat with coconut. Fill glass with ice.

Combine all grand marnier, orange juice, tequila, lime juice, coconut water, coconut milk and simple syrup in a shaker and shake well for 30 seconds. Pour over ice and garnish with wedges of orange and limes. Cheers!

Orange, coconut milk and roasted coconut



H ola a todos, espero que hayáis tenido un estupendo fin de semana. Hoy pensé que podríamos comenzar a cambiar los desayunos de bizcochos, galletas y donuts (típicos cada lunes en esta sección de mi blog) por esas otras refrescantes recetas veraniegas.

La de hoy es la clásica receta de margaritas con un toque dulce y cremoso: margaritas de crema de coco, sacadas del sensacional blog How Sweet Eats. Con ella comienzo un recetario especial para el verano, con una colección de refrescos y cócteles para fiestas estivales. Qué paséis una feliz semana y nos vemos aquí en ChicDecó. 

Ingredientes


600 cl Grand Marnier
600 cl zumo de naranja
450 cl tequila
300 cl zumo de lima
300 cl agua de coco
300 cl de leche de coco en lata
300 cl de sirope
coco tostado para decorar el borde del vaso
naranja y lima para decorar


Instrucciones

 

Para preparar los vasos, llenar un plato de coco tostado, poner un poco de miel en el borde del vaso y poner el vaso sobre el plato. Llenar el vaso de hielo.

Combinar el Grand Manier, con el zumo de naranja, tequila, zumo de lima, agua de coco, leche de coco y el sirope. Agita la coctelera durante 30 segundos, sirve en vasos y decora con la naranja y la lima. Salud! 


 Photos credit How Sweet Eats



No comments:

Post a Comment